• Contact info: (0256) 494-489, lilianas@archimedes.ro
  • Consultanta
   de la A la Z
   Te asistam la demararea afacerii si ulterior prin consultanta permanenta
   in materie de fiscalitate, contabilitate, oportunitati de afaceri,
   obtinere de finantari si asistenta juridica.
   NOI SUNTEM CHEIA AFACERII TALE
   consultanta
   contabilitate
   audit
  • Pentru Clientii nostri

   care activeaza in diferite domenii: industrial, servicii, comert, constructii
   oferim SERVICII COMPLETE:
   Compass
   • Expertiza si evidenta contabila
   • Supervizarea contabilitatii
   • Consultanta fiscala
   • Audit
   • Oportunitati de afaceri
   • Asistenta obtinere finantari
   • Consultanta legala
   • Insolventa
   • Resurse umane
   • Traduceri
  • Suntem cei mai buni consultanti!
   Dedicatia, priceperea si recomandarile clientilor
   sunt cartea noastra de vizita

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi explicabo.

  Consultanta

  Echipa noastra de consultanti fiscali are o experienta vasta si indelungata in domeniul aplicarii legislatiei fiscale si a reprezentarii societatilor la controalele ANAF.
  Serviciile noastre sunt oferite tuturor categoriilor de clienti: persoanelor juridice romane si straine, persoanelor fizice rezidente sau nerezidente, reprezentantelor, etc.
  Modificarile legislative si numarul coplesitor de mare de reguli si obligatii fiscale au facut ca prezenta unui consultant fiscal sa fie cel putin necesara.

  Contabilitate

  Specialistii nostri sunt excelent pregatiti, atat la nivel de pregatire contabila, cat si la nivel legislativ si au competenta profesionala de a proiecta si elabora un registru variat de rapoarte specifice in conformitate atat cu normativele romanesti si internationale cat si cu politicile contabile ale clientului. In plus, expertii nostri ofera servicii de contabilitate adaptate gradului de dezvoltare si profilul de activitate al clientului.

  Consultanţă fiscală

  Audit statutar - In aceasta situatie, specialistii nostrii abordeaza conform Standardelor de Audit International activitatea clientului si ofera acestuia o serie de optiuni de dezvoltare si de administrare a riscurilor afacerii.
  Audit intern - Responsabilitatea managementului este aceea de a proteja bunurile organizatiei. Procedurile stricte de management al riscului sunt intocmite pentru a ajuta managementul sa puna bazele unei aparari tactice a companiei.

  Awards

  Ne incanta si ne bucura incununarea eforturilor noastre si a muncii depuse cu premii si distinctii an de an, simboluri ale aprecierii si recunoasterii performantei.

  read more

  CECCAR 2015

  CECCAR 2015

  CECCAR 2013

  CECCAR 2013

  Topul Firmelor 2013

  Topul Firmelor 2013.

  CECCAR 2013

  CECCAR 2013  Garantam performanta si excelenta

  Lucram pentru a oferi clientilor nostri servicii performante.

  Dezvoltarea companiei noastre este conditionata de dezvoltarea continua a membrilor echipei. Fiecare dintre noi participa cu pasiunea, dedicarea si calitatile profesionale proprii la rezultatele companiei si la atingerea unui nivel optim de comunicare cu partenerii nostri. Totul se face pentru ca numele nostru sa devina un exemplu veritabil de excelenta neconditionata.

  Ai nevoie de un consultant? Apeleaza la noi!

  De 22 de ani cultivam cele mai importante valori ale noastre – cele care ne ghideaza business-ul si conduita profesionala. In timp, munca sustinuta si capacitatea de a evolua au devenit oglinda in care ne evaluam si masuram zilnic misiunea. Serviciile de inalta calitate pe care le oferim sunt completate astfel de un reper profesional pe care ni-l dorim impecabil si la care aspiram cu fiecare nou proiect, client sau provocare.

  • te asistam in intocmirea actelor, declaratiilor, documentatiilor
  • te reprezentam in fata organelor de control
  • te sustinem in procesul de crestere si dezvoltare
  Cu cine am lucrat

  Consultanţă fiscală

  Asistenta de specialitate in vederea intocmirii declaratiilor, asistenta pe probleme fiscale si legate de creantele bugetare, reprezentare in fata organelor fiscale